Sandström Classic 495 Sportfish

Årgang Størrelse / format Motor Pris
2019 4,95 meter Max. 50 hk 58.500,-
Beskrivelse

Sportfish 495 – Den helt rigtige båd til stangfiskere…

Så bliver det ikke ret meget mere lystfiskerinspireret – Hele designet omkring denne båd er foregået med lystfiskeri for øje. Den er ovenikøbet designet ved den svenske skærgård i den Botniske bugt, så den er gennemtænkt til den mindste detajle.
Naturligvis kan båden også bruges til andre ting, da kastedækket egner sig godt som soldæk og den ellers rummelige planløsning giver god plads til passagerer. Men lystfiskeriet er altså sat i højsædet i dette design.

Bemærk at modellen er vist med ekstraudstyr – Bl.a. styrepulten, som bestilles separat.

Classic 495 Sportfish er baseret på en klassisk klinkbygget Sandstrøm 495 med sin kraftige køl og brede agterende. hvilket giver en stabil sejlads og kan udrustes med et bredt register af motorer.

Sandstrøm Classic 495 sportfish er fremstillet med et kastedæk i stævnen, hvor et stolfæste gør designet og brugbarheden meget smidig uanset om du ønsker at stå eller sidde ned. I kastedækket er der lavet 20A strømudtag, så du nemt kan montere en kortplotter eller andet elektrisk udstyr. Stævnen er forberedt til montering af en frontmonteret elmotor, så den kan monteres med gennemgående skruer for sikker montering. Kabelrør er trukket ned under fordækket, så en ekstra batterimontering kan bruges her. Naturligvis er rummet her også låsbart. Foruden denne forberedelse er der også plads under kastedækket til både fiskegrej og plastkasser til dagens fangst.
Midtskibs har dørken en grå topcoating og en regnlænsende dørk. I bagbord side er der fundet plads til en afkrogningsrende. Under denne specielle plads er der også fundet plads til et ekstra kabelrør så man nemt kan trække ledninger til specielle instrumenter og udstyr.

På agtertoften er der plads til et ekstra stolfæste, så man kan hæve fiskerens position i forhold til vandlinjen. En stor fordel hvis der er flere kastefiskere ombord. Dette stolfæste vil komme til at sidde på et låsbart stuverum, hvor plads til batteri og tank findes.
Rundt på den kraftige ræling er der rustfri søgelænder, hvor der kan monteres stangholdere, fenderholdere eller andet udstyr.
Som standard indgår én drejbar stol, 4 rustfrie fortøjningsklamper, klasse 3 godkendt u-bøjle i stævnen, bundprop, brandslukker og en redningsstige i bådens pris.

Tilvalgsudstyr er bl.a.:
Styrepult (fleksibel placering inde i båden), lanternestang, ekstra stolfæste, ekstra stole med ben og måtte på kastedæk.

Det er også muligt at vælge om man vil have styrekonsollen i styrbord side eller midtermonteret. En bred kabelkanal under dørken for nemmere montering af ekstraudstyr, gas- og gearkabler. Det fungerer uanset om man sætter styrepulten til styrbord eller i midten. Styrepulten har indbygget et strømudtag og god plads til ekstra instrumenter.

Teknisk Info:
Længde 4,95 meter
Bredde 1,95 meter
Antal personer 5 pers.
Vægt ca. 375 kg
Motor – 20-50 hk – Langt ben (20″)
Hastighed med 1-2 person og 50 hk motor ca. 29 knob
CE godkendelse: C

Medfølger: Årer, åregafler, rustfri badestige,brandslukker, lanterner, bundprop, rustfri u-bøjle, kopholdere, hovedafbryder, batteriboks, fortøjningspakke, nedfældelig siddeplads i bagbord side og drejbart førersæde.

Muligt ekstraudstyr: Hynder, søgelænder i front, ekstra nedfældeligt sæde, styrepultscover, rustfrit stævngelænder.

Kom ind og snak med os omkring motormuligheder, ophalervogn eller trailer, så brugbarheden tilpasses netop dit behov.

Vi kan også hjælpe med finansiering af jollen. Kig på vores hjemmeside her, eller kom ind i butikken og hør nærmere.

Share
Previous Image
Next Image

info heading

info content


Share