OBS: Pga. corona kan der være længere leveringstid end normalt på nogle varer. Vi bestræber os på at videregive information herom, når det er tilfældet.

Eftersom vi ikke har lagerstatus på vores webshop, er en vare i kurven ikke altid ensbetyende med, at den er på lager fysisk i butikken. 

Fusion Forstærker

Tilbudspris 1.079,10 kr Normalpris 1.199,00 kr
Varenummer
CM MS-AM702
FUSION MS-AM702 Marine forstærker Forstærker med en maksimal effekt på 70W. Udgange: 2x20W 4ohm + Lavniveau udgang 3V Mål: 78 x 122 x 52 mm
Finansiering
Finansiering med Basisbank ved køb for min. 1500 kr
FUSIONs stereoanlæg er udviklet til brug i det maritime miljø, og er kulminationen på FUSIONs mangeårige ingeniørarbejde og designudvikling. Resultatet er et produkt med formidabel lydkvalitet og hidtil usete funktioner. FUSIONs høje krav til kvalitet og funktionalitet gør at produkterne kan stå distancen i det maritime miljø, hvad enten det drejer sig om vand, fugt, vibrationer eller svingende temperaturer. FUSION PRODUKTER giver dig en fantastisk mulighed for at skabe et komplet underholdningssystem om bord. Der er produkter til de mere omfangsrige installationer i større både, samt produkter til den lille konsol i mindre både.