OBS: Af forskellige årsager kan der være længere leveringstid end normalt på nogle varer. Vi bestræber os på at videregive information herom, når det er tilfældet.

Eftersom vi ikke har lagerstatus på vores webshop, er en vare i kurven ikke altid ensbetyende med, at den er på lager fysisk i butikken.

 

Fusion SG-F77W 7.7" 2-vejs højttalere til indbygning

Special Price 3.509,10 kr. Normalpris 3.899,00 kr.
Varenummer
Cm SG-F77W
Curv Cone Technology - Bestående af vævet komposit fiber, som er varme presset, for at danne en lettere og stærkere kegle, der giver større lyd definition og højere output, og for større modstandsdygtighed over for havmiljøet. Perforeret Metal Grille - En elegant klassisk hvid finish, der er designet til perfekt blanding med omgivelserne af din båd. Denne diskrete, dog raffinerede design er egnet til intern eller ekstern installation. 7.7” 2-vejs højttalere til indbygning. Maks effekt 280W (4ohm) Udskærings dia. 155 mm, ydre dia 205 mm, dybde 85 mm.
Finansiering
FUSIONs stereoanlæg er udviklet til brug i det maritime miljø, og er kulminationen på FUSIONs mangeårige ingeniørarbejde og designudvikling. Resultatet er et produkt med formidabel lydkvalitet og hidtil usete funktioner. FUSIONs høje krav til kvalitet og funktionalitet gør at produkterne kan stå distancen i det maritime miljø, hvad enten det drejer sig om vand, fugt, vibrationer eller svingende temperaturer. FUSION PRODUKTER giver dig en fantastisk mulighed for at skabe et komplet underholdningssystem om bord. Der er produkter til de mere omfangsrige installationer i større både, samt produkter til den lille konsol i mindre både.