OBS: Af forskellige årsager kan der være længere leveringstid end normalt på nogle varer. Vi bestræber os på at videregive information herom, når det er tilfældet.

Eftersom vi ikke har lagerstatus på vores webshop, er en vare i kurven ikke altid ensbetyende med, at den er på lager fysisk i butikken.

 

Fusion Radio MS-UD650

Special Price 5.099,15 kr. Normalpris 5.999,00 kr.
Varenummer
CM MS-UD650

Multi-Zone™ -teknologi - Tre uafhængige audio zoner er til rådighed, hver med avancerede lokaliserede menustyring, herunder zone navngivning. Bemærk: Line Out Zoner kræver yderligere forstærkning. Klasse-D forstærker - Giver højere RMS udgangseffekt end en standard stereo, hvilket giver en højere og klarere lyd.

AM/FM radio, AUX In, AUX Out, Bluetooth, FUSION-Link, iPod / iPhone support, iPod/iPhone dock, MultiZone, NMEA2000, USB, VHF aflytning, Video Out

  • Forstærker: 4 x 70W
  • Zoner: 3
  • Ydermål: 217 x 79 x 193 mm
  • Udskæringsmål: 181 x 53 mm
Finansiering
FUSIONs stereoanlæg er udviklet til brug i det maritime miljø, og er kulminationen på FUSIONs mangeårige ingeniørarbejde og designudvikling. Resultatet er et produkt med formidabel lydkvalitet og hidtil usete funktioner. FUSIONs høje krav til kvalitet og funktionalitet gør at produkterne kan stå distancen i det maritime miljø, hvad enten det drejer sig om vand, fugt, vibrationer eller svingende temperaturer. FUSION PRODUKTER giver dig en fantastisk mulighed for at skabe et komplet underholdningssystem om bord. Der er produkter til de mere omfangsrige installationer i større både, samt produkter til den lille konsol i mindre både.