OBS: Af forskellige årsager kan der være længere leveringstid end normalt på nogle varer. Vi bestræber os på at videregive information herom, når det er tilfældet.

Eftersom vi ikke har lagerstatus på vores webshop, er en vare i kurven ikke altid ensbetyende med, at den er på lager fysisk i butikken.

 

Fusion Radio MS-AV755

Special Price 6.799,15 kr. Normalpris 7.999,00 kr.
Varenummer
CM MS-AV750

Farvedisplay, AM/FM radio, AUX In, AUX Out, Bluetooth, CD/DVD afspiller, FUSION-Link, iPod / iPhone support, MultiZone, NMEA2000, USB, HDMI, VHF aflytning, Video Out.

  • Forstærker: 4 x 70W
  • Zoner: 4
  • Ydermål: 217 x 79 x 193 mm
  • Udskæringsmål: 181 x 53 mm
Finansiering

FUSION's stereoanlæg er udviklet til brug i det maritime miljø, og er kulminationen på FUSION's mangeårige ingeniørarbejde og designudvikling. Resultatet er et produkt med formidabel lydkvalitet og hidtil usete funktioner. FUSION's høje krav til kvalitet og funktionalitet gør at produkterne kan stå distancen i det maritime miljø, hvad enten det drejer sig om vand, fugt, vibrationer eller svingende temperaturer. FUSION PRODUKTER giver dig en fantastisk mulighed for at skabe et komplet underholdningssystem om bord. Der er produkter til de mere omfangsrige installationer i større både, samt produkter til den lille konsol i mindre både.