OBS: Af forskellige årsager kan der være længere leveringstid end normalt på nogle varer. Vi bestræber os på at videregive information herom, når det er tilfældet.

Eftersom vi ikke har lagerstatus på vores webshop, er en vare i kurven ikke altid ensbetyende med, at den er på lager fysisk i butikken.

Garmin GPSMAP GMM 170

51.299,00 kr.
Varenummer
GA-010-01021-00
En smuk, luksuriøs båd fortjener en smuk, luksuriøs navigationsløsning. GPSMAP 8000 Serie er Garmins high-end plottere, kompromisløst formgivet til at komplettere en high-end båd. Black box-netværksplotterløsning med 17" Ultra tynd skærm, som er konstrueret til at fuldende Black Box-systemet. •Ultraklar SXGA-touchscreen med fuld 1080p videoindgang har zoom vha. en fingerbevægelse og andre berøringskontrolelementer, som giver intuitiv betjening •Antirefleks og klar LED-baggrundsbelysning gør, at dette display tydeligt kan ses i klart solskin; automatisk dæmpning giver fremragende synlighed om natten •SmartMode™ styring skifter hurtigt alle skærme i en synkroniseret manøvrepult •Integrerer... alt, herunder forskellige ekkolodsteknologier, integreret autopilot, tilslutningsmuligheder, apps, motordata m.m. •Det minimale pladsforbrug giver mulighed for at installere Garmin Marine Monitor, hvor andre, mere omfangsrige, skærme eller multifunktionsdisplay (MFD'er) ikke passer ind Fysiske mål - B x H x D: 41 cm x 37 cm x 7,5 cm
Finansiering
Vores ultratynde Garmin-marineskærm på 43 cm (17") er konstrueret til at fuldende GPSMAP® 8500 blackbox-systemet og giver den ultimative manøvrepult af glas og et tilpasset udseende til din båd. Multitouch-display til manøvrepult af glas Ultraklar SXGA-touchscreen med fuld 1080p videoindgang har zoom vha. en fingerbevægelse og andre berøringskontrolelementer, som giver intuitiv betjening. Antirefleks og klar LED-baggrundsbelysning gør, at dette display tydeligt kan ses i klart solskin; automatisk dæmpning giver fremragende synlighed om natten. Fuld systemintegration Integrerer…alt, herunder forskellige ekkolodsteknologier, integreret autopilot, tilslutningsmuligheder, apps, motordata og multimedie ved parring med GPSMAP 8500 blackbox-systemet. SmartMode-styring giver brugeren mulighed for hurtigt at skifte alle skærme i en manøvrepult synkroniseret efter en forudindstilling. Alt, hvad du behøver, er lige ved hånden, alt sammen på én skærm. Tilpasning af layout med SmartMode-styring Fuldt tilpasningsdygtige layout, data og målere giver dig mulighed for at placere de oplysninger, du har behov for at se, lige der, hvor du vil have dem - ved parring med GPSMAP 8500 blackbox-systemet. SmartMode-styring giver dig mulighed for at skifte alle skærmene samtidig fra én tilstand til en anden, så du ikke behøver at skifte hver skærm separat. Fleksible installeringsmuligheder Det minimale pladsforbrug giver mulighed for at installere Garmin-marineskærm hvor andre, mere mfangsrige, skærme eller MFD'er ikke passer ind. Blackbox-systemet og skærmens slanke design giver mulighed for installation i situationer, hvor pladsen er begrænset - med GPSMAP blackbox installeret på en separat placering. Vælg lavprofil-planmontering eller det ultimative tilpassede udseende med vore eksklusive fladmonterede manøvrepult af glas.