OBS: Af forskellige årsager kan der være længere leveringstid end normalt på nogle varer. Vi bestræber os på at videregive information herom, når det er tilfældet.

Eftersom vi ikke har lagerstatus på vores webshop, er en vare i kurven ikke altid ensbetyende med, at den er på lager fysisk i butikken.

 

Garmin GPSMAP 820

14.999,00 kr.
Varenummer
GA-010-01182-00
•8" SVGA farvedisplay med tastaturbetjening •Højfølsom intern 10 Hz GPS/GLONASS modtager •Kompatibel med LakeVü™ HD Ultra, BlueChart® g2 og BlueChart g2 Vision® •Understøtter alle Garmin marineradar Den tastaturbaserede GPSMAP 820 plotter med 8" farvedisplay har et forudindlæst globalt baggrundskort. Den indbyggede 10 Hz GPS/GLONASS modtager opdaterer position og retning 10 gange i sekundet. Med understøttelse af NMEA 2000® til autopilotfunktion, motordata, SiriusXM® Weather m.m. og er GPSMAP 820 kompatibel med LakeVü HD Ultra, BlueChart g2 og BlueChart g2 Vision. Enheden understøtter også alle Garmin marineradarer. Du kan få endnu flere funktioner ved at oprette trådløs forbindelse til Apple® (mobil digital enhed) for BlueChart® Mobile. Plotteren har 2 SD™ datakort slots, hvilket giver flere gigabyte lagerplads. Den kan være planmonteret eller monteret med bøjle.
Finansiering
Den tastaturbaserede GPSMAP 820 plotter med 8" farvedisplay har et forudindlæst globalt baggrundskort. Den indbyggede 10 Hz GPS/GLONASS modtager opdaterer position og retning 10 gange i sekundet. Med understøttelse af NMEA 2000® til autopilotfunktion, motordata, SiriusXM® Weather m.m. og er GPSMAP 820 kompatibel med LakeVü HD Ultra, BlueChart g2 og BlueChart g2 Vision. Enheden understøtter også alle Garmin marineradarer. Du kan få endnu flere funktioner ved at oprette trådløs forbindelse til Apple® (mobil digital enhed) for BlueChart® Mobile. Plotteren har 2 SD™ datakort slots, hvilket giver flere gigabyte lagerplads. Den kan være planmonteret eller monteret med bøjle. Netværk GPSMAP 820xs tilbyder udvalgte netværksfunktioner, som giver dig mulighed for at dele funktioner med andre kompatible GPSMAP enheder, f.eks. radar, GCV 10 DownVü og SideVü scanningsekkolod, supplerende kort og brugerdata, f.eks. waypoints, ruter og spor. Særlige sejlfunktioner Understøttede sejlfunktioner omfatter laylines, forbedret vindrose, linjer for kurs og kurs over grunden og felter med sande vinddata. Forbedret Auto Guidance Du skal blot indtaste den position, du vil sejle til, så søger patenteret Garmin Auto Guidance-teknologi øjeblikkeligt i de relevante kort for at oprette en sikker rute på displayet, som hjælper dig med at undgå lave broer, lavt vand og andre kortlagte forhindringer på ruten. Og endnu bedre, med den udvidede version 2.0 har du nu adgang til endnu flere funktioner og egenskaber. Du kan justere den beregnede Auto Guidance-sti ved at tilføje viapunkter ved stoppesteder eller landemærker langs den ønskede rute. Du kan nemt gennemse farepunkter på den beregnede rute. Og du kan tilmed aktivere en kompatibel Garmin-autopilot, så den følger Auto Guidance ruten automatisk. Andre forbedringer i 2.0 giver dig mulighed for at beregne ankomsttidspunkter ethvert sted på ruten (fremragende til timing af ankomster efter åbning af broer og andre tidskritiske hændelser). Og bedre endnu kan du nu gemme dine plottede Auto Guidance-ruter til fremtidig navigation ved at sikkerhedskopiere dem på et SD™ kort med din BlueChart® g2 Vision®. Overførsel af GPX waypoints Hvis du har waypoints, spor eller ofte benyttede ruter gemt på en anden producents GPS-produkt - eller på en håndholdt Garmin-enhed - er det nu nemmere end nogensinde at overføre disse elementer til din nye Garmin-plotter via GPX-softwareformatet, som er branchestandard. GPX er et åbent standardformat til udveksling af GPS-data på tværs af platforme og programmer. Med denne brugervenlige grænsefladeteknologi har Garmin bragt "no waypoint left behind" op på et helt nyt niveau af bekvemmelighed.