Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage. Du får besked ved længere leveringstid eller ved udsolgte varer.  

Majoni Kuglefender - orange - 5 størrelser - 15.0550

305,00 kr.
Varenummer
pm-1150550

Majoni Orange kugle-fender i mange størreser

Finansiering

Orange Majoni Kugle fender fremstillet af blød PVC-kvalitet, rotationsstøbt. Disse fendere bevarer fleksibiliteten , er fuldstændig upåvirket af ekstreme temperaturer og er lette at oppuste og genoppuste

• Farve: Orange, hvid eller sort

5 størrelser

Oppustnings guide

I alle Majoni fendere bruges en unik stærk messingventil til nem inflation og deflation.
Den bedste måde at blæse en fender op på, er bare at skubbe lufttryk fra en kompressor (uden en nål) mod ventilen, og fenderen vil blæse op.
Det er også muligt at opblæse fenderen med en cycelpumpe med en speciel adapter. Brug venligst ikke et håndsæt med en nål til at puste op, da stiften kan beskadige ventilen. Det bedste inflationstryk er 0,2 bar. Dette er trykket, hvor du skal kunne trykke fenderens krop synligt let med din flade hånd.
For udluftning skal du blot trykke en penn lidt i ventilen for at lade luften ud. Hvis du skubber til hårdt og dybt, vil ventilen blive beskadiget. Hvis en ventil lækker, kan du udskifte den ved at dreje i en bolt M3 (eller en skovskrue). Du drejer bolt eller skovl ind i ventilen og trækker ventilen ud med et par tang.
Efter inspektion kan du trykke en ny ventil eller den samme inspicerede eller rengjorte ventil tilbage i røret med en pen.