OBS: Pga. corona kan der være længere leveringstid end normalt på nogle varer. Vi bestræber os på at videregive information herom, når det er tilfældet.

Eftersom vi ikke har lagerstatus på vores webshop, er en vare i kurven ikke altid ensbetyende med, at den er på lager fysisk i butikken.

Majoni Star fender - hvid, navy eller blå, 151700

84,00 kr
Varenummer
SP-151700

Majoni Star fender i mange størreser og tre farver.

husk Fenderlinen og fenderkurve

Finansiering

Kvalitets cylindriske fender fremstillet af blød PVC-kvalitet, rotationsstøbt. Disse fendere bevarer fleksibiliteten , er fuldstændig upåvirket af ekstreme temperaturer og er lette at oppuste og genoppuste

• Farve: Hvid, blå eller navy med sort top

 Se de forskellige størrelser ved at klikke på tabellen ovenover.

Oppustnings guide

I alle Majoni fendere bruges en unik stærk messingventil til nem inflation og deflation.
Den bedste måde at blæse en fender op på, er bare at skubbe lufttryk fra en kompressor (uden en nål) mod ventilen, og fenderen vil blæse op.
Det er også muligt at opblæse fenderen med en cycelpumpe med en speciel adapter. Brug venligst ikke et håndsæt med en nål til at puste op, da stiften kan beskadige ventilen. Det bedste inflationstryk er 0,2 bar. Dette er trykket, hvor du skal kunne trykke fenderens krop synligt let med din flade hånd.
For udluftning skal du blot trykke en penn lidt i ventilen for at lade luften ud. Hvis du skubber til hårdt og dybt, vil ventilen blive beskadiget. Hvis en ventil lækker, kan du udskifte den ved at dreje i en bolt M3 (eller en skovskrue). Du drejer bolt eller skovl ind i ventilen og trækker ventilen ud med et par tang.
Efter inspektion kan du trykke en ny ventil eller den samme inspicerede eller rengjorte ventil tilbage i røret med en pen.