Nye både

Køb din nye båd hos os – vi vil lægge os i selen for at opfylde dine ønsker og behov.  Kommer du med en drøm om at være lyst-fisker,  skal du ud at ræse og slappe af, eller har du en familie, der også skal være matroser, vil vi forsøge at hjælpe dig på bedste vis og sammen finde den rette båd til formålet.
Motorer og trailere leverer vi selvfølgelig også, og vi er altid klar med et godt samlet tilbud!
Står du med en båd i forvejen, som du gerne vil af med, kan det også lade sig gøre. Enten kan den indgå i en handel, eller vi kan tage den i kommission.
Er du mere til brugte både, har vi også det!

Vælg din båd ud fra de forskellige kategorier nedenfor.

Speedbåde kabinebåde, cruisere, pilothouse
Styrepultbåde Joller, RIB-både og gummibåde

 

Starcraft
Vi er stolte af at have importen af Starcraft bådene, som er et af DK´s mest velkendte mærker. Starcraft har eksisteret i over 100 år, og er dermed en af verdens ældste producenter af både. Starcraft bygger både efter et stærkt princip: VALUE-FOR-MONEY, og de er gode til det! Her er udstyr der normalt skal købes ekstra blevet standard, og man får virkelig super kvalitet, bakket op af branchens bedste garanti til en super pris, døm selv!
http://www.starcraftmarine.com/

Atlantic Boats
Som noget nyt er vi i 2015 blevet importør af Atlantic Boats. Bådene har fortrinsvis været solgt i Norge, Sverige og Finland men kommer således nu også til Danmark. Og det kan vi som ene-forhandler kun være stolte af og tilfredse med.
Det brede udvalg af Atlantic-både rummer  muligheder for hhv. ture med familien, vandsport og fiskeri. Sikkerheden og komforten er i top, og med den rette motor, går du heller ikke på kompromis med hastigheden. Størrelsen spænder fra små joller til større både på 9 meter – primært tiltænkt lyst-fiskeri. Så ønsker man familiesjov i trailerstørrelse, er Atlantic et godt bud.
Bådene er solidt bygget med dobbelt skrog og i rigtig god kvalitet.De ligger, grundet den stærke v-bund, stabilt på vandet og giver dig fuld kontrol under sejladsen. Finishen af glasfiberens gel-coat er i top, og der er  mange fine detaljer som ellers kun ses på noget dyrere både.
Et andet kendetegn ved bådmærket Atlantic er de mange valgmuligheder, du som kunde har for at sætte dit præg på båden. Her kan bla. nævnes skrogfarve, interiør, teakdæk, solhynder på fordæk og kaleche.
Har du lyst til at se mere om Atlantic, kan det anbefales at besøge denne side: atlanticmarine.pl
Vi leverer bådene med Mercury, Honda, Evinrude eller Tohatsu motor efter eget ønske.

Levering/klargøring/montering af nye både med el-start og powertrim: 5.000,-

Tiger Marine
Tiger Marine ligger i Egypten i Cairo.
Fabrikken er 5000 kvm, og der arbejder 48 dygtige medarbejdere.
Alle både bygges individuelt efter kundens specifikationer, og bliver grundigt kontrolleret for at sikre kvaliteten.

Tiger Marine bruger de bedste dele på markedet, lavet af de bedste Europæiske fabrikker. Alt overholder CE standarden.
Tiger Marine er industri-ledende hvad angår kvalitet og værdi leveret til kunden.

Tiger Marine bådene er bygget med den seneste teknologi inden for termo-svejsning af pontonen, hvilket eliminerer den gammeldags lim-metode som nogle fabrikker stadig benytter.
Alle samlinger er af høj styrke og meget holdbare med suveræn finish.
Svejsningerne laves med de bedste maskiner fra USA.

Tiger Marine har lang erfaring med fremstilling af RIB både, firmaet har været i markedet siden 1996, og har således over 20 års erfaring med fremstilling af bådene.
Denne erfaring viser sig i flotte både af høj kvalitet.

Tiger Marine både er bygget til at opfylde ISO-6185, CE-94/25/EC samt RINA standarder

Tiger Marine bruger der bedste Valmex duge fra Mehler (Tyskland) – Standard PVC samt den dyrere og ekstra hårdføre hypalon (ORCA) fra Pennel and Flippo (Frankrig)

Hvis du ønsker at se lidt mere om Tiger Marine og hvad de kan præstere, så kig her: https://www.tigermarine.com/