OBS: Pga. corona kan der være længere leveringstid end normalt på nogle varer. Vi bestræber os på at videregive information herom, når det er tilfældet.

Eftersom vi ikke har lagerstatus på vores webshop, er en vare i kurven ikke altid ensbetyende med, at den er på lager fysisk i butikken. 

NOA Dæksstativ, med udliggerstativ, 13m. 4 pos.

14.999,00 kr
Varenummer
PM-04.2236

NOA producerer markedets bedste presennings stativer og har et stort program, der sikre at der altid vil være et perfekt stativ til netop din båd. Alle stativer er lavet af aluminium, som sikrer at dit NOA stativ vil holde i mange år. NOA's unikke beslag og tilbehør sikrer at du hurtigt og nemt kan indstille stativet, så du ikke ridser gelcoaten, skader prædikestolen eller ødelægger presenningen

Længde: 13
Momtagefødder pr side: 4 
Antal ben: 8
Maks bredde: 4,2 m

Finansiering

Priser fra: 568.97 kr
pr. måned.

568.97 kr/MD
OVER 30 MDR. ÅOP 10.76%
Samlede kreditomkostninger 2070.1 kr
Samlet tilbagebetalings beløb 17069.1 kr
NOA producerer markedets bedste presennings stativer og har et stort program, der sikre at der altid vil være et perfekt stativ til netop din båd. Alle stativer er lavet af aluminium, som sikrer at dit NOA stativ vil holde i mange år. NOA's unikke beslag og tilbehør sikrer at du hurtigt og nemt kan indstille stativet, så du ikke ridser gelcoaten, skader prædikestolen eller ødelægger presenningen.