Om os

Thisted Marine Center er Nordvestjyllands største marinecenter, og er blandt de førende på markedet for speedbåde, bowriders, trollingbåde, fiskejoller, daycruisers og styrepultbåde.
Vi har en stor udstilling, hvor du kan se et bredt udvalg af forskellige både.

Vi er ene-importør af flere forskellige mærker, bl.a.:
Atlantic Marine, som er polsk bygget. Fremragende kvalitet til rigtig gode priser.
Tiger Marine er rib-både produceret af de bedste materialer i Cairo.
Starcraft Marine er den kendte amerikanske kvalitet, som den altid har været.

I vores udstilling finder du også brugte både – vore egne eller både som sælges i kommission for kunder.

Udover det brede udvalg af både fører vi udenbordsmotorer af mærket Mercury, men skaffer gerne andre mærker hjem på bestilling, f.eks. Mariner, Tohatsu, Evinrude og Honda.
Indenbords motorer: Mercruiser, Volvo Penta og Yanmar

Udstyrsbutikken indeholder næsten alt hvad man mangler til båden – skulle der være ønsker udover hvad vi har på lager, skaffer vi dette i løbet af få dage.

Hos Thisted Marine Center kan du handle trygt!
Vi sætter dig som kunde i højsædet og gør alt for at du får en god handel med den rigtige service. Vi prøvesejler med glæde båden sammen med dig ved leveringen, og viser dig hvordan den reagerer på søen, så du føler dig sikker når du kommer ud på egen hånd.
Vi sætter en stor ære i at være førende på værkstedsområdet, og vore dygtige mekanikere er klar til at servicere og reparere din båd, uanset størrelse og type, efter dine ønsker.
Vi forhandler førende mærker inden for maritimt udstyr, og kan skaffe næsten alt.

 

Medarbejdere du kan møde hos Thisted Marine Center:

Peter Foged  1. manden på værkstedet. Er uddannet bådmekaniker og besidder en allround viden om både, motorer og udstyret i butikken.
Altid klar til at give en hånd med selv de mest umulige opgaver. Han forlader helst ikke en opgave før den er færdig. Hvilket betyder at han nærmest bor på værkstedet i højsæsonen.

Henriette Brix – Udover at tage vare på bogholderiet er hun ofte det smilende ansigt der møder kunder i butikken eller stemmen i telefonen ved kontakt til firmaet.
Hun har mange opgaver, som rækker over alt fra telefonpasning, butik, webshop og hjemmeside.

Frederik Rybøl – Firmaets yngste mand og bådmekanikerlærling med hang og lyst til alt med motorer. Arbejder ofte selvstændigt på både, motorer og trailere. Trods alderen leverer han et solidt stykke arbejde, som tilfredsstiller langt de fleste kunder.

Ole Brix – CHEFEN som oprindeligt er uddannet automekaniker, men grundet sin maritime interesse stiftede han virksomheden tilbage i 2001. Han er et omvandrende leksikon indenfor både, motorer og generel teknik.
Ole bruger det meste af sin tid på telefon-/kundebetjening samt fjernsalg/-indkøb, men så snart muligheden byder sig, så får han gerne beskidte fingre.

Carsten Jeppesen – vores skarpe sælger og nyeste mand i virksomheden. Carsten kommer fra en stilling på Coloplast og bor i Thisted med sin familie. I fritiden spiller Carsten gerne golf med sine tre drenge, laver go´mad eller tager på fisketur.

Leif Ringkjær Nielsen – firmaets altmuligmand. Leif er uddannet tømrer og er derfor fiks på fingrene og god til at føre chefens projekter ud i livet. Når der ikke laves projekter på arbejdet bruger Leif gerne tid på sin egen båd og deltager i flere fiskerikonkurrencer og andet hvert år.

 

Inge Josefsen – Husets hjælpende ånd, som står for en del af de vigtige funktioner. Hun agerer nogle timer dagligt både pedelmedhjælper og forplejningsansvarlig. Hun går til hånde med alt indenfor vedligehold, rengøring og oprydning.

 

 Husk at du altid er velkommen til at besøge os på Østerbakken 91 i Thisted!