Vi holder ferielukket i uge 29+30. De sidste bestillinger i uge 28 pakkes lørdag formiddag d. 13.07. og sendes mandag uge 29. Nye ordrer sendes hurtigdt muligt, når vi er tilbage. 

Om os

Thisted Marine Center er Nordvestjyllands største marinecenter, og er blandt de førende på markedet for speedbåde, bowriders, trollingbåde, fiskejoller, daycruisers og styrepultbåde.
Vi har en stor udstilling, hvor du kan se et bredt udvalg af forskellige både.

Vi er ene-importør af flere forskellige mærker, bl.a.:
Atlantic Marine, Fremragende kvalitet til rigtig gode priser. Byg din båd helt efter egen smag.
Tiger Marine er rib-både produceret af gode materialer, i fin kvalitet, og til særdeles gode priser.
Starcraft Marine er den kendte amerikanske kvalitet, siden 1903. Sportsbåde, pontonbåde og bowridere.
Olympic boats leverer joller, speedbåde, fiskebåde og styrepultbåde i mange afskygninger – meget båd for pengene!
Sandström både fremstilles i Sverige, rigtig fine joller og både, mange til fiskeri – alle bygget i høj kvalitet. Fabrikken har tidligere produceret Uttern både.

I vores udstilling finder du også brugte både – vore egne eller både som sælges for kunder.

Udover det brede udvalg af både fører vi udenbordsmotorer af mærket Mercury, men skaffer gerne andre mærker hjem på bestilling, f.eks. Mariner, Tohatsu, Evinrude og Honda.
Indenbords motorer: Mercruiser, Volvo Penta.

Udstyrsbutikken indeholder næsten alt hvad man mangler til båden – skulle der være ønsker udover hvad vi har på lager, skaffer vi dette i løbet af få dage.

Hos Thisted Marine Center kan du handle trygt!
Vi sætter dig som kunde i højsædet og gør alt for at du får en god handel med den rigtige service. Vi prøvesejler med glæde båden sammen med dig ved leveringen, og viser dig hvordan den reagerer på søen, så du føler dig sikker når du kommer ud på egen hånd.
Vi sætter en stor ære i at være førende på værksteds området, og vore dygtige mekanikere er klar til at servicere og reparere din båd, uanset størrelse og type, efter dine ønsker.
Vi forhandler førende mærker inden for maritimt udstyr, og kan skaffe næsten alt.

Medarbejdere, vores vigtigste aktiv,  du kan møde hos Thisted Marine Center:

Henriette Brix – Udover at tage vare på bogholderiet er hun det smilende ansigt der møder kunder i butikken eller stemmen i telefonen ved kontakt til firmaet.
Hun har mange opgaver, som rækker over alt fra telefonpasning, butik, webshop og hjemmeside.Ole Brix – indehaver, som oprindeligt er uddannet automekaniker. Grundet sin maritime interesse stiftede han virksomheden tilbage i 2001. Han er et omvandrende leksikon indenfor både, motorer og generel teknik.
Ole bruger det meste af sin tid på telefon-/kundebetjening samt fjernsalg/-indkøb, men så snart muligheden byder sig, så får han gerne beskidte fingre.

Vincent Sloth - Vores dygtige chefmekaniker med hænderne skruet rigtigt på og med flair for alt hvad der vedrører motorer og mekanik. I sin fritid bruger Vincent også en del tid på mekanik, elektronik og biler samt selvfølgelig hans familie i Hurup.

Leif Ringkjær Nielsen – firmaets altmuligmand. Leif er uddannet tømrer og er derfor fiks på fingrene og god til at føre diverse projekter ud i livet. Når der ikke laves projekter på arbejdet bruger Leif gerne tid på sin egen båd og deltager i flere fiskerikonkurrencer og andet hvert år.

Helle

Helle Uldahl – Husets hjælpende ånd, som står for en del af de vigtige funktioner. Hun agerer nogle timer dagligt både pedelmedhjælper og forplejnings ansvarlig. Hun går til hånde med alt indenfor vedligehold, rengøring og oprydning. Inde såvel som ude. Helle bor i lokalområdet sammen med sin mand og bruger en del tid i haven, hvor hun kan trylle med sine grønne fingre.

 Husk at du altid er velkommen til at besøge os på Østerbakken 91 i Thisted!