OBS: Af forskellige årsager kan der være længere leveringstid end normalt på nogle varer. Vi bestræber os på at videregive information herom, når det er tilfældet.

Eftersom vi ikke har lagerstatus på vores webshop, er en vare i kurven ikke altid ensbetyende med, at den er på lager fysisk i butikken.

Bådpresenning, PalbyFlex, firkantet 4x6 meter

679,00 kr.
Varenummer
PM-1041708
En presenning beskytter mod vind og vejr. Men den skal kunne meget mere. Den skal også kunne bruges igen og igen. Og så skal den være let at arbejde med. Firkantet presenning i str. 4x6 meter Armeret plast i topkvalitet - den bedste beskyttelse af båden i alt slags vejr! 240 g./m2 Unikke fastgøringsringe - ridser ikke og holder til storm, træk og slid Lang levetid - holder til frost og sol uden at krakelere. Fra -20˚ til 75˚C Høj UV-beskyttelse - beskytter mod sollys Nem at arbejde med - let, blødt og fleksibelt materiale Miljøvenlig og økonomisk - kan genbruges og forurener ikke ved forbrænding
Finansiering
Finansiering med Basisbank ved køb for min. 1500 kr

En presenning beskytter mod vind og vejr. Men den skal kunne meget mere. Den skal også kunne bruges igen og igen. Og så skal den være let at arbejde med.

Firkantet presenning i str. 4x6 meter

Armeret plast i topkvalitet - den bedste beskyttelse af båden i alt slags vejr!

240 g./m2

Unikke fastgøringsringe - ridser ikke og holder til storm, træk og slid

Lang levetid - holder til frost og sol uden at krakelere.

Fra -20˚ til 75˚C

Høj UV-beskyttelse - beskytter mod sollys

Nem at arbejde med - let, blødt og fleksibelt materiale

Miljøvenlig og økonomisk - kan genbruges og forurener ikke ved forbrænding