OBS: Af forskellige årsager kan der være længere leveringstid end normalt på nogle varer. Vi bestræber os på at videregive information herom, når det er tilfældet.

Eftersom vi ikke har lagerstatus på vores webshop, er en vare i kurven ikke altid ensbetyende med, at den er på lager fysisk i butikken.

 

Bluechart G3 Vision - Large. Nordeuropa

2.999,00 kr.
Varenummer
ga-010-c1155-00
Bluechart G3 Vision - Large
Finansiering

Garmin BlueChart G3 Vision på forprogrammeret sd-kort. Anvendes til alle nyere Garmin GPSére i "den sorte serie".

Garmins G3 Vision søkort er tilpasset til at ligne de traditionelle søkort når de vises på søkortplotterne. Dette inkluderer lodskud, skyggelagte dybdekonjunkturer, sømærker, havneplaner, vrag, hindringer, tidevandszoner, regulerede områder mm. Herudover giver BlueChart G3 Vision mulighed for at se luftfotos af udvalgte havne, 3d visning af ruten, veje og POI nær kysten samt grafer omkring strømforhold.

De nye Garmin plottere har verdens omspændende satellitfoto (normalt 15 meter pr. pixel) til supplement af det indbyggede vektor baserede baggrundskort. Som en ekstra option er der høj opløselige satellitfoto i de nye g3 Vision søkort. Ægte 3D kort visning Med en BlueChart g2/g3 Vision data kassette installeret, vil Garmin’s nye plottere vise et grafisk fremadrettet 3D billede af forholdene både over og under vandoverfladen. Auto rute beregning Med et g3 Vision søkort i plotteren gennemses alle kortinformationerne og plotteren kan på basis af indtastede informationer om båden foreslå den bedste rute for en sikker sejlads.