OBS: Pga. corona kan der være længere leveringstid end normalt på nogle varer. Vi bestræber os på at videregive information herom, når det er tilfældet.

Eftersom vi ikke har lagerstatus på vores webshop, er en vare i kurven ikke altid ensbetyende med, at den er på lager fysisk i butikken.

Boat Vent II presenningsventilator

164,00 kr
Varenummer
SP-252400
Boat Vent II, presenningsventialtor. Vnr: 252400
Finansiering
Innovativ og uundværlig ventilator til din bådpresenning. Boat Vent II er et smart og nærmest uundværligt tilbehør til din bådpresenning, som automatisk ventilerer båden og forlænger levetiden på ikke bare presenningen, men også din båd og apteringen. Boat Vent II benyttes sammen med en presenningløfter. Du skærer selv et lille hul i presenningen, hvor Boat Vent placeres og skubbes op af løftestangen (tilkøbes). Den høje placering gør, at vind automatisk presses ind i ventilatoren, som drejer rundt og trækker "brugt" luft ud, mens frisk luft tilsættes. Tilsammen betyder det, at du kraftigt reducerer omfanget af råd og svamp under afdækningen. Udført i sort UV-resistent plast. Du kan i princippet bruge lige så mange Boat Vents, som du har lyst til, for at få den optimale ventilation under bådpresenningen. Bemærk: Husk at bestille tilhørende presenningløfter og fod!