OBS: Af forskellige årsager kan der være længere leveringstid end normalt på nogle varer. Vi bestræber os på at videregive information herom, når det er tilfældet.

Eftersom vi ikke har lagerstatus på vores webshop, er en vare i kurven ikke altid ensbetyende med, at den er på lager fysisk i butikken.

 

Fusion Fjernbetjening MS-NRX300

Special Price 1.799,00 kr. Normalpris 1.999,00 kr.
Varenummer
CM MSNRX300

MS-NRX300 Fusion fjernbetjening

En avanceret fjernbetjening og NMEA 2000- repeater med et 2,6" LCD display

Den er IPX7 vandtæt og kan derfor installeres alle steder i båden, selv udenfor badeplatformen.

NRX300 giver fuld kontrol af lyd og valg af musik, og viser data fra alle tilsluttede enheder i NMEA2000-netværket.
NMEA2000 data der kan vises er vindretning, vinhastighed, dybde, fart over grunden, fart gennem vand, kurs, position, vandtemperatur, lufttryk mm.

Leveres med NMEA 2000-6m kabel, t.stykke og terminator

Finansiering
FUSIONs stereoanlæg er udviklet til brug i det maritime miljø, og er kulminationen på FUSIONs mangeårige ingeniørarbejde og designudvikling. Resultatet er et produkt med formidabel lydkvalitet og hidtil usete funktioner. FUSIONs høje krav til kvalitet og funktionalitet gør at produkterne kan stå distancen i det maritime miljø, hvad enten det drejer sig om vand, fugt, vibrationer eller svingende temperaturer. FUSION PRODUKTER giver dig en fantastisk mulighed for at skabe et komplet underholdningssystem om bord. Der er produkter til de mere omfangsrige installationer i større både, samt produkter til den lille konsol i mindre både.