Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage. Du får besked ved længere leveringstid eller ved udsolgte varer.  

Fusion Bluetooth MS-BT100

399,00 kr.
Varenummer
CM MS-BT100

MS-BT100 modulet streamer lyd fra enhver A2DP Bluetooth stand Apple, Android, Windows, Blackberry eller en anden enhed direkte til den tilsluttede FUSION marine stereo.

Med Direct Media Device Control - så du hurtigt og nemt kan vælge numre, album, kunstner eller afspilningsliste fra din enheden, mens du går rundt på din båd.

Med en effektiv rækkevidde (33ft), kan du nyde problemfri streaming af din musik uden at skulle vende tilbage til din radio for at skifte nummer.

Kompatibel med følgende FUSION stereoanlæg: MS-CD80, MS-RA50, MS-IP600, MS-AV600, MS-CD600, MS-RA200, MS-RA205, MS-IP700, MS-AV700, MS-IP700i, MS-AV700i , CA-CD700 og CA-ML600

Finansiering
FUSIONs stereoanlæg er udviklet til brug i det maritime miljø, og er kulminationen på FUSIONs mangeårige ingeniørarbejde og designudvikling. Resultatet er et produkt med formidabel lydkvalitet og hidtil usete funktioner. FUSIONs høje krav til kvalitet og funktionalitet gør at produkterne kan stå distancen i det maritime miljø, hvad enten det drejer sig om vand, fugt, vibrationer eller svingende temperaturer. FUSION PRODUKTER giver dig en fantastisk mulighed for at skabe et komplet underholdningssystem om bord. Der er produkter til de mere omfangsrige installationer i større både, samt produkter til den lille konsol i mindre både.