OBS: Pga. corona kan der være længere leveringstid end normalt på nogle varer. Vi bestræber os på at videregive information herom, når det er tilfældet.

Eftersom vi ikke har lagerstatus på vores webshop, er en vare i kurven ikke altid ensbetyende med, at den er på lager fysisk i butikken. 

OBS: Varer bestilt fra d.04.12.-12.12 leveres fra d. 13.12 og frem!

FORÅRSTILBUD: JOTUN NONSTOP LOW CU BUNDMALING, 2,5 L., flere farver

999,00 kr
Varenummer
pm-jotun bundmaling 2,5l
Markeds absolut "bedst til pris" selvpolerende bundmaling. Produceret på en effektiv formel, der sikre dig mod alle former for begroning gennem hele sæsonen. Nonstop har en god dækkeevne og giver en glat bund. Bruges på både med fart op til 45 knob Jotun bundmaling har længe tilhørt eliten hvad angår bundmailng. Men med Jotun Nonstop får du en bundmaling der er dobbelt så effektiv. Den har en rækkeevne på 10 kvadratmeter pr. liter og kan males på alle hårde og selvpolerende bundmalinger. Som noget helt unikt kan du bruge den på både der sejler op til 45 knob. Det er kun Jotun der laver selvpolerende bundmalinger med den egenskab.
Finansiering
Markeds absolut "bedst til pris" selvpolerende bundmaling. Produceret på en effektiv formel, der sikre dig mod alle former for begroning gennem hele sæsonen. Nonstop har en god dækkeevne og giver en glat bund. Bruges på både med fart op til 45 knob Jotun bundmaling har længe tilhørt eliten hvad angår bundmailng. Men med Jotun Nonstop får du en bundmaling der er dobbelt så effektiv. Den har en rækkeevne på 10 kvadratmeter pr. liter og kan males på alle hårde og selvpolerende bundmalinger. Som noget helt unikt kan du bruge den på både der sejler op til 45 knob. Det er kun Jotun der laver selvpolerende bundmalinger med den egenskab. Fart: Op til 45 knob Rækkeevne: 10 kvm pr. liter Overmalingstør v/23 grader: 8 timer Søsætningstør v/23 grader: 12 timer eller inden 9 måneder. Kan påføres i ned til -5 grader Kan males på gl. maling: Hårde og selvpolerende bundmalinger Fortynder/rengøring: Nr. 7