OBS:Pga. corona kan der være længere leveringstid end normalt på nogle varer. Vi bestræber os på at videregive information herom, når det er tilfældet. Eftersom vi ikke har lagerstatus på vores webshop, er en vare i kurven ikke altid ensbetyende med, at den er på lager fysisk i butikken. 

I ugerne 29 og 30 er butik, værksted og webshop lukket. Vi pakker og sender de sidste ordrer fredag formiddag i uge 28 og ekspederer herefter først nye ordrer i løbet af uge 31

 

 

 

 

Bådservice: Kaffekrus og kaffekopper med underkop fra Ocean Blue

40,00 kr
Varenummer
SP-248100
Kaffekrus og kaffekopper fra Ocean Blue
Finansiering
Finansiering med Basisbank ved køb for min. 1500 kr
Kaffekrus og kaffekopper med underkop fra Ocean Blue. Ocean Blue: et stærk valg indenfor service til både og camping Fremstillet i polycarbonat - perfekt til båd og camping. - totalt slagfast og kan i praksis ikke slås itu. - kan steriliseres i kogende vand - tåler opbevaring i fryser -kan gå i opvaskemaskinen - kan anvendes til mikrobølgeovnen Desuden virker materialet isolerende så kolde drikke kan holde sig friske i længere tid end i traditionelle glas og varme drikke tilsvarende ikke bliver så varme at holde på. Servicet ligner i udseende meget klar krystal.