OBS: Af forskellige årsager kan der være længere leveringstid end normalt på nogle varer. Vi bestræber os på at videregive information herom, når det er tilfældet.

Eftersom vi ikke har lagerstatus på vores webshop, er en vare i kurven ikke altid ensbetyende med, at den er på lager fysisk i butikken.

Multiflex styrekabler ESC-16 Edge - flere længder

833,00 kr.
Varenummer
sp-285230

Multiflex styrekabler ESC-16. Vælg mellem længder fra 8 fod - 25 fod

Finansiering
Finansiering med Basisbank ved køb for min. 1500 kr

Styrekabler - Multiflex ESC-16 Series Multiflex styrekabler

Esc-16 er et rigtigt godt og billigt alternativ til Teleflex og Ultraflex. Kan benyttes, hvor der anvendes Teleflex SSC9200 og Ultraflex M-66.

Edge serien udmærker sig ved øget modstand overfor nedbrydning fra saltvand, øget funktionsdygtighed, længere levetid og større fleksibilitet. Edge kablerne er konstrueret med en yderligere stål kappe under den yderste kunststof kappe. Dette betyder, at kablet fortsætter med at fungere når andre standard typer af kabler må give op.

På grund af den særlige konstruktion betyder det at Edge kablerne kan fungere med en mindre bøjningsradius end de fleste andre kabler på markedet.

ESC-16 Edge: Yderkappe 18mm Spiral 8mm

MÅLING AF KABLET: Mål længden af yderkablet (uden spiral) og læg 50 cm til.

OBS! Vi anbefaler at man altid skrifter styrekabel og styreboks samtidig - se herunder. Passer til: - Multiflex Easy Connect - Teleflex Quick Connect/NFB - Ultraflex M66, T85, T71FC, T72FC, T73NRFC, T74NRFC, T81FC, T82FC, T83NRFC, T84NRFC - Morse D290