OBS: Af forskellige årsager kan der være længere leveringstid end normalt på nogle varer. Vi bestræber os på at videregive information herom, når det er tilfældet.

Eftersom vi ikke har lagerstatus på vores webshop, er en vare i kurven ikke altid ensbetyende med, at den er på lager fysisk i butikken.

O’neill youth Epic 5/4, str 10

Special Price 1.080,00 kr. Normalpris 1.199,00 kr.
Varenummer
NA-4219-V55-10
O’neill youth Epic 5/4 5mm, str 10
Finansiering
Finansiering med Basisbank ved køb for min. 1500 kr
Epic serien af våddragter fra O’neill, er lavet med mange af de samme forbedringer som O’neills high end dragter. Dette er blandt andet 100% UltraFlex Neopren, double super seal i nakken, GBS, LSD og Covert blackout lynlås. O’neill Youth Epic 5/4 er en helt klasse våddragt, med et enkelt design. Dette er en våddragt, hvor du får meget for pengene. LSD (Lumbar seamless design) er til tænkt til paddlesurferne. De bruger en del af tiden, med at sidde på deres boards, for at begrænse slid og vand gennemtrængning. Derfor er alle syninger og samlinger fjernet bagenden, også for at materialet kan strække sig mere der. Krypto Knee padz på knæene giver mere beskyttelse af dragten, og beskyttelse af dine knæ. Fungere på samme måde som et par knæbeskyttere, bare pakket pænt ind i dragten. GBS samlingerne er O’neills unikke måde at lave syningerne, på mange af deres våddragter. Det er en dobbelt syning, der er limet tre gange. Dette giver en vandtæt samling, på udsatte steder er der også lagt tape.