OBS: Af forskellige årsager kan der være længere leveringstid end normalt på nogle varer. Vi bestræber os på at videregive information herom, når det er tilfældet.

Eftersom vi ikke har lagerstatus på vores webshop, er en vare i kurven ikke altid ensbetyende med, at den er på lager fysisk i butikken.

BALTIC Legend 40-120 kg, oppustelig vest med harness, 165N

Special Price 1.575,00 kr. Normalpris 1.837,00 kr.
Varenummer
kh-17860001
BALTIC LEGEND M. HARNESS Baltic LEGEND er en fremragende vest til aktive sejlere. Den har perfekt pasform, blød og bekvem. Integreret sikkerhedssele og Harness. Vindue til teknikken, således at den er let at tjekke. Passer str. 40-120 kg. LEGEND m. HARNESS BALTIC VESTEN DER SIDDER FANTASTISK – Harness / Livsele - Automatisk oppustning - Aftagelig skridtgjord – Inspektionsvindue ( Pro-sensor) – Ryg med ventilerende net – Komfortbagside der er behagelig direkte på kroppen – Hviler på skuldrene, hænger ikke på nakken –Sikkerhedspænde i 316 rustfrit stål - CO2 patron med sikringsretainer – 165N opdrift.
Finansiering

BALTIC LEGEND M. HARNESS

Baltic LEGEND er en fremragende vest til aktive sejlere. Den har perfekt pasform, blød og bekvem. Integreret sikkerhedssele og Harness.

Vindue til teknikken, således at den er let at tjekke.

Passer str. 40-120 kg.

LEGEND m. HARNESS BALTIC VESTEN DER SIDDER FANTASTISK – Harness / Livsele - Automatisk oppustning - Aftagelig skridtgjord – Inspektionsvindue ( Pro-sensor) – Ryg med ventilerende net – Komfortbagside der er behagelig direkte på kroppen – Hviler på skuldrene, hænger ikke på nakken –Sikkerhedspænde i 316 rustfrit stål - CO2 patron med sikringsretainer – 165N opdrift.

VÆLG MELLEM FLERE FARVER