OBS:Pga. corona kan der være længere leveringstid end normalt på nogle varer. Vi bestræber os på at videregive information herom, når det er tilfældet. Eftersom vi ikke har lagerstatus på vores webshop, er en vare i kurven ikke altid ensbetyende med, at den er på lager fysisk i butikken. 

I ugerne 29 og 30 er butik, værksted og webshop lukket. Vi pakker og sender de sidste ordrer fredag formiddag i uge 28 og ekspederer herefter først nye ordrer i løbet af uge 31

 

 

 

 

Fusion SG-FL65SPW 6.5" 2-vejs højttalere med LED til indbygning

Tilbudspris 3.329,00 kr Normalpris 3.699,00 kr
Varenummer
CM SG-FL65SPW

FUSION Marine højtaler med led 6.5” 2-vejs højttalere til indbygning.

Hvidt / blåt LED-lys når det skal være lidt "frækt"

Maks effekt 230W (4ohm) Udskærings dia. 135 mm, ydre dia 185 mm, dybde 78 mm.

Med Dual - Color diffust LED Belysning muligheder, der belyse Striking Blå eller Sparkling White.

FUSION sætter stemningen med det samme, når der skal være fest.

Finansiering

Priser fra: 129.97 kr
pr. måned.

129.97 kr/MD
OVER 30 MDR. ÅOP 13.38%
Samlede kreditomkostninger 570.1 kr
Samlet tilbagebetalings beløb 3899.1 kr
FUSIONs stereoanlæg er udviklet til brug i det maritime miljø, og er kulminationen på FUSIONs mangeårige ingeniørarbejde og designudvikling. Resultatet er et produkt med formidabel lydkvalitet og hidtil usete funktioner. FUSIONs høje krav til kvalitet og funktionalitet gør at produkterne kan stå distancen i det maritime miljø, hvad enten det drejer sig om vand, fugt, vibrationer eller svingende temperaturer. FUSION PRODUKTER giver dig en fantastisk mulighed for at skabe et komplet underholdningssystem om bord. Der er produkter til de mere omfangsrige installationer i større både, samt produkter til den lille konsol i mindre både.