OBS:Pga. corona kan der være længere leveringstid end normalt på nogle varer. Vi bestræber os på at videregive information herom, når det er tilfældet. Eftersom vi ikke har lagerstatus på vores webshop, er en vare i kurven ikke altid ensbetyende med, at den er på lager fysisk i butikken. 

I ugerne 29 og 30 er butik, værksted og webshop lukket. Vi pakker og sender de sidste ordrer fredag formiddag i uge 28 og ekspederer herefter først nye ordrer i løbet af uge 31

 

 

 

 

Fusion 7.7" 2-vejs højttalere med LED til indbygning

Tilbudspris 3.959,00 kr Normalpris 4.399,00 kr
Varenummer
CM SG-FL77SPC
FUSION SG-FL77SPW Marine højtaler med LED lys 7.7” 2-vejs højttalere til indbygning. Hvidt / blåt LED-lys. Maks effekt 280W (4ohm) Udskærings dia. 155 mm, ydre dia 205 mm, dybde 85 mm. Med Dual - Color diffust LED Belysning muligheder, der belyse Striking Blå eller Sparkling White FUSION sætter stemningen med det samme, når der skal være fest.
Finansiering

Priser fra: 150.97 kr
pr. måned.

150.97 kr/MD
OVER 30 MDR. ÅOP 11.23%
Samlede kreditomkostninger 570.1 kr
Samlet tilbagebetalings beløb 4529.1 kr
FUSIONs stereoanlæg er udviklet til brug i det maritime miljø, og er kulminationen på FUSIONs mangeårige ingeniørarbejde og designudvikling. Resultatet er et produkt med formidabel lydkvalitet og hidtil usete funktioner. FUSIONs høje krav til kvalitet og funktionalitet gør at produkterne kan stå distancen i det maritime miljø, hvad enten det drejer sig om vand, fugt, vibrationer eller svingende temperaturer. FUSION PRODUKTER giver dig en fantastisk mulighed for at skabe et komplet underholdningssystem om bord. Der er produkter til de mere omfangsrige installationer i større både, samt produkter til den lille konsol i mindre både.