OBS: Af forskellige årsager kan der være længere leveringstid end normalt på nogle varer. Vi bestræber os på at videregive information herom, når det er tilfældet.

Eftersom vi ikke har lagerstatus på vores webshop, er en vare i kurven ikke altid ensbetyende med, at den er på lager fysisk i butikken.

 

Fusion SG-SL10SPW Subwoofer med indbygget LED

Special Price 2.879,10 kr. Normalpris 3.199,00 kr.
Varenummer
CM SG-SL10SPW
Features: 450-Watts Max power - High Power endnu utroligt defineret, Signature Series Subwoofer tager lavfrekvente resonans til en dybder der tidligere var ukendt. 10” subwoofer til indbygning. Med hvidt / blåt LED-lys. Udskærings dia 220 mm, ydre dia 275 mm, dybde 130 mm.
Finansiering
FUSIONs stereoanlæg er udviklet til brug i det maritime miljø, og er kulminationen på FUSIONs mangeårige ingeniørarbejde og designudvikling. Resultatet er et produkt med formidabel lydkvalitet og hidtil usete funktioner. FUSIONs høje krav til kvalitet og funktionalitet gør at produkterne kan stå distancen i det maritime miljø, hvad enten det drejer sig om vand, fugt, vibrationer eller svingende temperaturer. FUSION PRODUKTER giver dig en fantastisk mulighed for at skabe et komplet underholdningssystem om bord. Der er produkter til de mere omfangsrige installationer i større både, samt produkter til den lille konsol i mindre både.